Kirjoitettu 23.1.2024

Syyskokouksen ja järjestäytymiskokouksen kuulumisia

Sääntömääräisen syyskokouksen pidimme marraskuussa Kangasalan asemalla Asarin tiloissa, jossa tehtiin henkilövalintoja.
Puheenjohtajana jatkaa Susanna Saarinen. Hallituksessa jatkaa Jenni Salmi, Janita Vierimaa, Eva-Marianne Majavesi ja Jussi Jokilampi, uutena valitsimme Matti Heinämäen ja Sami Airola palaa myös hallitukseen.
Piirinhallituksen edustajiksi valittiin jatkamaan Susanna Saarinen ja Eva-Marianne Majavesi.

Järjestäytymiskokouksen pidimme 21.1.24.
Varapuheenjohtajana jatkaa Jenni Salmi, sihteeriksi ja taloudenhoitajaksi valitsimme Eva-Marianne Majaveden.
Tulossa on taas tärkeät vaalit kun alue- ja kunnallisvaalit tulee keväällä v.2025 joten jäsen- ja ehdokashankinta on isossa roolissa ja tästä ottaa vastuuta muiden muassa Matti Heinämäki.

 

Kirjoitettu 12.1.2023

Järjestäytymiskokous 8.1.2023

Pidimme järjestäytymiskokouksen su 8.1.2023.

Hallitus vuodelle 2023

Varapuheenjohtaja: Jenni Salmi

Sihteeri Katja Poikajärvi

Taloudenhoitaja sekä jäsenvastaava Eva-Marianne Majavesi

Tiedottaja Janita Vierimaa

Jussi Jokilampi

Puheenjohtaja Susanna Saarinen

Kirjoitettu 12.1.2023

Syyskokous 4.12.2022

Pidimme syyskokouksen Pitopalvelu Irma Mäkimaan tiloissa hyvissä tunnelmissa.
Päätimme kokouksessa, että puheenjohtajana jatkaa vuonna 2023 Susanna Saarinen.
Hallituksessa jatkaa Katja Poikajärvi, Eva-Marianne Majavesi, Jenni Salmi, Janita Vierimaa ja valtuustosta nousi hallitukseen lisänä Jussi Jokilampi.
Piirinhallitukseen valittiin uudeksi edustajaksi Katja Poikajärvi ja Susanna Saarinen jatkaa vanhana edustajana.
Piirin kokousedustajiksi valittiin Susanna Saarinen, Katja Poikajärvi, Saynur Soramies, Hannu Salokannel, Eva-Marianne Majavesi ja Jani Kajosvaara. Tällä porukalla taas hyvä jatkaa.

Kirjoitettu 11.1.2022

Aluevaalit -22 ehdokkaamme

Kirjoitettu 11.1.2022

Järjestäytymiskokous 11.01.22

Kangasalan Perussuomalaiset ry:n järjestäytymiskokouksessa 11.01.22 valittiin uudeksi varapuheenjohtajaksi Katja Poikajärvi. Sihteerinä ja taloudenhoitajana jatkaa Eva-Marianne Majavesi. Jäseninä jatkavat Jenni Salmi ja uutena Janita Vierimaa.

Kirjoitettu 24.10.2021

Syyskokous 24.10.2021

Sääntömääräinen syyskokous pidettiin 24.10.2021. Hallitukseen valittiin vuodelle 2022 uutena jäsenenä Janita Vierimaa ja vanhoina jatkaa Susanna Saarinen, Marianne Majavesi, Jenni Salmi ja Katja Poikajärvi. Varajäseniksi valittiin Sami Airola, Jussi Salminen, Matti Heinämäki, Tommi Laamanen ja Timo Pyhältö. Piirinhallituksen edustajina jatkaa Susanna Saarinen ja Marianne Majavesi ja varalle valittiin Saynur Soramies ja Katja Poikajärvi. Piirin syys- ja kevätkokouksiin edustajaksi valittiin Katja Poikajärvi, Saynur Soramies, Susanna Saarinen, Marianne Majavesi, Hannu Salokannel ja Jani Kajosvaara.

 

Kirjoitettu 17.11.2020

Kevät- ja syyskokous 15.11.2020

Koronatilanteen vuoksi siirtynyt kevätkokous pidettiin yhdessä syyskokouksen kanssa sunnuntaina 15.11.2020. Vuoden 2020 hallitus valittiin jatkamaan myös vuonna 2021. Varajäseniksi valittiin Hannu Salokannel, Saynur Soramies, Maija Huikuri ja Päivi Suurhasko. Piirin hallitukseen kokousedustajiksi valittiin Susanna Saarinen ja Marianne Majavesi sekä heidän varalle valittiin Jenni Salmi ja Katja Poikajärvi. Nyt on kova vaalivuosi ja hyvältä näyttää!

Kirjoitettu 4.5.2018

Uuden puheenjohtajan nimitys

Kangasalan Perussuomalaiset ovat 15.4.-18 pidetyssä sääntömääräisessä kevätkokouksessaan nimennyt uuden Puheenjohtajan. Uudeksi Puheenjohtajaksi on valittu Hallituksen vt. Puheenjohtaja Susanna Saarinen. Kokous myös päätti täydentää hallitusta, ja nimesi Varajäsenen Nekko Hypenin hallitukseen, ja hänelle varajäseneksi Tommi Laamasen. Kangasalan Perussuomalaiset onnittelee valittuja

Kirjoitettu 17.1.2018

Tammikuun kuulumiset

Yhdistyksen hallituksen järjestäytyminen

Kangasalan Perussuomalaisten hallitus on järjestäytynyt, puheenjohtajanaan Janne Kähkönen. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Susanna Saarinen, ja sihteeriksi Janne Tolvanen.

Presidentinvaalikampanjan kuulumiset

Kangasalan Perussuomalaiset ovat mukana Presidentinvaalikampanjassa. Torstaina 18.1 juodaan nimipäiväkahvit K-Supermarket Kangasalan pihalla. Perjantaina 19.1 ja lauantaina 20.1 Kangasalan Perussuomalaiset hoitaa Tampereen Keskustorilla olevaa vaalimökkiä. Tulethan moikkaamaan, ja nautiskelemaan kanssamme 😉